130210


130210

Funderar på att skaffa en ny header, det är det jag håller på med nu! :)


Blake vs. Jennifer

BLAKE VS. JENNIFER  photo | Blake Lively, Jennifer Hudson

HIT or MISS

MARY-KATE OLSEN photo | Mary-Kate Olsen

130210

Förlåt att jag inte skrev något igår, men jag var för deppig för att skriva. Det hände nämligen lite personliga saker som gjorde att jag inte orkade skriva, det är lite bättre nu. Skriver mer strax
puss

110210

Dags för träning, skriver imorgon kanske

110210

Imorgon är det ju premiär för "Valentine´s day". Den måste jag ju se. Ska nog försöka få med några kompisar till den, men det blir nog inte så svårt;) Ska ni se den?

Valentine’s Day Movie Poster and Trailer 


110210

Förlåt för dålig updatering, men jag har pluggat matte och skrivit dikter till svenska sen jag kom hem från skolan. Jag är helt slut, men ska snart iväg för att träna, vilket ska bli skönt. Hursomhelst, idag har det vart slappt i skolan, lite roliga,generade saker hände annars var allt lugnt. Sista lektionen var idrott, då jag skulle ha ett prov. Snacka om enkelt, man skulle bara kryssa i det man trodde på G-delen, på VG- och MVG-delen så skulle man svara frågor. Så jag kan iallafall garantera minst ett G. Fast jag ska nog inte förhasta, kanske helt enkelt inte klarat det. Vem vet.  Skriver om en stund om jag hinner :)
 Puss


100210

Nu känner jag mig stolt, jag har pluggat i flera timmar! Men dock är jag inte klar med pluggningen. En bra sak om i morgon är att jag imorgon får en kvarts sovmorgon, till 8.15! Haha vilken grej,va? Nej jag ska inte klaga. Nu: Fortsätta med pluggandet :)

100210


100210

Sitter nu här och smaskar på kladdkaka, ska alldeles strax börja plugga. Vi får se hur det går.



Bild tagen från google

100210



Älskar verkligen den här musikvideon, haha, så kul :)

100210

Sitter och lyssnar på dem bästa låtarna enligt mig. Fast inte så länge till, eftersom jag typ drogar sönder dem ;)
Ska snart ta och resa mig upp ur soffan och fixa lite kladdkaka, onyttigt men gott. Sen ska jag plugga på det jobbiga idrottsprovet och matteprovet. Hatar verkligen prov, men fick reda på att dem flesta av mina kompisar inte ens tittat på pappret. Och provet är imorgon. :S Skriver snart
Kyss


090210


090210

Nu måste jag seriöst plugga, skriver om jag hinner för jag har träning 20.00. Så jag tror inte jag skriver något mer . C ya tomorrow :P

Kyss

090210






Djuriskt snyggt?


090210

Hej, tillbaks hem. Nu har jag tagit en macka och måste plugga, men jag är såå trött. Jag har inte sovit något i natt heller. Men jag måste plugga, så jag ska försöka se till att få upp mig ur soffan och försöka börja plugga matte och idrott :) Vi får se om jag kanske inte väntar i en halvtimme till. 

Kyss 

080210

Nu: Plugga :P


080210

Här är några jeans som jag inte skulle tacka nej till, cheap monday, shopping i helgen? SÅKLART! Om jag hinner :S


080210

Snart ska jag lägga upp den nya headern (om den blir bra). Men jag kan inte sluta längta tills när jag och familjen åker till Portugal i sommar. Jag vet att det är långt kvar, men skulle inte ni också längta till det här:





080210

Har fixat om lite i bloggen som ni ser. :) Blev ganska bra, vet hur man gör nu, jag är tyvärr inte så bra på datorer som jag trodde jag var. Nu ska jag försöka göra en ny header igen. Skriver senare :)

080210

Vill ha allt detta från TOPSHOP, så fina kläder :)


080210


080210

Nu har jag precis ätit en macka, slutade skolan 14.20. Skönt att få sluta lite tidigare. Jag hade bara tre lektioner, vilket var riktigt skönt. Jag har faktiskt börjat vänja mig vid att håret är kortare, det blev faktiskt riktigt bra.

Jag är verkligen trött, har inte kunnat sova något alls i natt. Det var hemskt, sen fick jag något konstigt ryck i armen när jag skulle vända mig om. Det var verkligen obehagligt. Jag får väl gå och lägga mig tidigare och förhoppningsvis somnar jag direkt.  Skriver om en stund :)
Puss

070210

Nu ska jag fixa min mammas naglar, ska göra en cool style á la elin. Tror ni det blir snyggt? Kommer lägga upp en bild på resultatet senare om jag hinner såklart.






070210

Tittade runt lite på h&ms hemsida och hitta mycket som jag kommer att ha användning för i sommar och allt detta för 626:-. Ska se till så att jag hinner dra till stan på söndag så jag kan köpa alla dessa underbara kläder. Och jag kom på en grej, jag har ju presentkort på h&m på 300kr, det betalar ju ungefär hälften av det jag ska köpa. Nu får jag hoppas att dem har allt. Här kommer ialla fall en bild på de underbara sakerna jag vill ha :)


070210

Lägger upp en bild på min favorit


070210

Nu är jag tillbaks. Har både spelat match och haft träning. Matchen gick väl sådär, det blev lika, men det känns som en förlust för vi vann mot dem förra gången vi mötte dem. Sen hade jag träning med småbarnen, dem var lika söta som vanligt. Men inte så bra. Nu ska jag äta, thaimat blev det. Kyckling med cashewnötter blir det för min del. Jag älskar verkligen dem wookade grönsakerna. :) Skriver när jag ätit 
 
Puss 

070210

Hola! Nu har jag hunnit äta lunch plus att jag packat ner alla kläder som jag ska ge bort till mina kusiner. Hoppas dem tycker om kläderna. Om drygt en halvtimme ska jag dra till matchen. Är inte nervös en, men kommer bli det så fort jag kommer dit. Ni får önska mig lycka till! ;)
Puss

HIT or MISS

LAUREN CONRAD photo | Lauren Conrad

070210

Nu är det dags för lunch, det blir en tidig för jag ska iväg snart :) Lägger upp en bild på den efterlängtade filmen eclipse, kan knappt bärga mig tills den kommer på bio.


070210

Sitter och pluggar till mitt idrottsprov, matteprov och So prov. Hemskt jobbigt, men jag har faktiskt kommit på att det mesta fastnar i mitt huvud. Kanske för att jag läst det här många gånger innan. :)
Nu ropar mamma på att jag ska hjälpa till med tvätten, skriver när jag gjort klart det, om jag blir klar, hihi.
Puss

070210

Godmorgon, har ni sovit gott? Jag trodde jag hade en tidig match idag, men det visade sig att det inte är samling förrän 12. Aja, det var ju skönt att få sova ut ialla fall. 

 

060210

Nu är det dags för mig att gå och lägga mig. Jag har en tidig match imorgon. Ärligt talat gav jag upp med att fixa till i bloggen och satte mig istället och glodde på melodifestivalen. Kanske inte var dem bästa låtarna, men det var ändå kul att kolla :) Skriver imorgon om jag hinner!
God natt och sov gott allesammans

060210

Jag funderar på att köpa ett av dem här söta ballerinaskorna, men vilka??!!





060210


060210

NU har jag bestämt för att fixa bloggen, kommer aldrig få det gjort annars!
Önska mig lycka till :)

060210

Här är some pics. på sakerna jag köpte idag. Om ni undrar varför bloggen ser konstig ut är det för att den fortfarande inte är färdig. Ska fixa det så fort jag vet hur den ska bli.





En hårmousse, ( behöver det ) en söt somrig topp från vila och en cool tröja från gina tricot. Älskar verkligen detaljen :)



Inte den bästa bilden, men jag tog dem med mobilen hittar inte kameran. Det är iallafall en jeasskjorta från levis och ett matchande brunt skärp från MQ. Äskar verkligen Skjortan, vill ha på mig den nu.


060210

Back in da house!
Har precis ätit pizza som jag och mamsen köpte påvägen hem. Jag klippte ca. 7cm och uppklippt, det blev faktiskt bra. Jag fick lite mer volym i håret och lockarna blev större. :) Jag hittade faktiskt lite söta/ snygga kläder. Jag lägger upp dem strax <3 Lägger upp en bild på min kompis underbara klocka sålänge. Har inte tyckt triwa klockorna var min stil, men när jag så hennes blev jag helt förälskad ;)
Triwa - Dandy Watch Hennes über snygga klocka! OBS! Den är snyggare i verkligheten 


060210


060210

Hej allesammmans!
Har precis vart och duschat. Skulle ju gå upp tidigt som jag sa igår. Nu ska jag ta och göra frukost och sen komma på vad jag ska ha på mig. Skriver om en stund :)

Puss

050210

Nu ska jag gå och lägga mig, ska ju upp tidigt imorgon. Så godnatt alla supersöta där ute! :)
Puss


050210


Det här är något man skulle vilja ha i garderoben nu till våren! Sucktar definitivt efter dem supersöta ballerinaskorna och den fina koftan. <3

050210

Hej alla bloggläsare!
Håller på att fixar en header, men det krånglar och den är inte som jag vill att den ska vara. Någon som vet hur man får bort texten "Stylebyelle", som står uppe i hörnet?

Idag har det vart skönt att få sova ut och ta det lugnt, jag har haft studiedag, vilket jag behöver. Men jag hade träning idag så jag stack iväg i 2 timmar och kom hem igen sen 19:00. Det var skönt att träffa folk så man inte känner sig helt isolerad.

Imorgon är det dags för klippning, men jag vet ännu inte hur jag ska klippa mig. Blir nog några centimeter kortare plus uppklippt. Sen ska jag iväg och shoppa, har suttit och frossat i tidningar så jag vet ungefär vad jag ska köpa. 
Jag är så glad sen igår då jag fick träffa tjejerna. Det var så länge sen vi träffades, men det känns bra att man har bokat upp tid med dem nu. :) 
Skriver senare om jag hinner! 
Puss! 


050210


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0